Module iLegisLista completă de module legislative

 • Legislație românească +

  Acces la peste 110.000 de acte normative, publicate in Monitorul Oficial al României partea I, si partea I bis. Aveti acces la textele actelor normative incapand cu anul 1837.
  Modulul oferă toate tipurile de acte oficiale, cu opțiuni de căutare, filtrare, gestionare în liste și vizualizare legături ce intervin între acte, etc. Documentele legislative sunt actualizate în aplicație, imediat ce apar în Monitorul Oficial al României.
 • Legislație europeană +

  Modulul EUROLegis oferă o perspectivă de ansamblu asupra legislației Uniunii Europene și permite accesul concret și contextual la legislația UE.
 • Practică judiciară +

  Actualmente peste 12.000.000 spețe
 • Jurisprudență românească +

  Actualmente peste 95.000 spețe. Permite consultarea, gestionarea și actualizarea deciziilor emise de instanțele de judecată competente (Curtea Constituțională, Înalta Curte de Casație și Justiție, curțile de apel din țară, tribunale, judecătorii, etc.), grupate pe tematici și subtematici.
 • Jurisprudență fiscală +

  Modulul prezintă spețe formulate în urma misiunii ANAF de a colecta și gestiona impozitele, taxele, contribuțiile sociale și alte sume datorate bugetului general consolidat.
 • Jurisprudență europeană +

  Modulul oferă posibilitatea consultării unei colecții de soluții date de instanțele care dețin competenta jurisdicțională precis definită și care sunt sesizate cu diferite tipuri de acțiuni.
 • Cedo internațională +

  Modulul vizează cetățeni ai altor state care s-au adresat Curții de la Strasbourg în toate situațiile în care s-au adus atingeri drepturilor omului.
 • Cedo românească +

  Modulul oferă posibilitatea consultării unei colecții de soluții referitoare la cetățenii români care au dat statul român în judecată. Multe dintre hotărârile care vizează cetățenii români sunt publicate și în Monitorul Oficial al României, Partea I, regăsindu-se și în modulul Legislație românească.
 • Calendar fiscal +

  Modulul vă ajută la respectarea termenelor pentru depunearea declarațiilor, formularelor sau altor documente fiscale.
 • Corespondență fiscală +

  Realizează corespondența între noul cod fiscal și CODUL FISCAL din 22 decembrie 2003; între noul cod de procedură fiscală și CODUL DE PROCEDURĂ FISCALĂ din 24 decembrie 2003
 • Corespondență coduri +

  Oferă imaginea integrală a modificărilor intervenite în legislație.
  Modulul realizează corespondența între noul cod civil și forma abrogată la data 13-06-2011, corespondența între: codul de procedură civilă în vigoare și forma abrogată la data 15-02-2013. De asemenea între cele două forme ale codurilor penale și de procedură penală.
 • Corespondență regulamente +

  Realizează corespondența între REGULAMENT din 17 decembrie 2015 și REGULAMENT din 22 septembrie 2005.
 • Legislație românească +

  Acces la peste 110.000 de acte normative, publicate in Monitorul Oficial al României partea I, si partea I bis. Aveti acces la textele actelor normative incapand cu anul 1837. Modulul oferă toate tipurile de acte oficiale, cu opțiuni de căutare, filtrare, gestionare în liste și vizualizare legături ce intervin între acte, etc. Documentele legislative sunt actualizate în aplicație, imediat ce apar în Monitorul Oficial al României.
 • Anunțuri +

  Monitorul Oficial Partea a VI-a – conține anunțurile pentru licitații publice, grupate în funcție de tipul achiziției (de produse, de lucrări, de servicii, de produse și servicii), codul CPSA, tipul de anunț (de intenție, de participare, de atribuire contract).
 • Îndrumar achiziții publice +

  Este orientat către cei implicați în procesul de achiziție publică. Modulul are ca scop atingerea obiectivelor de integritate și imprimarea unui caracter eficient din punct de vedere economic, pentru procesul de achiziție publică.
 • Ghid achiziții publice +

  Conține Informări ANAP si formulare, ce pot fi definite de utilizatorul autentificat.
 • Corespondență achiziții +

  Realizează corespondența între ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 34 din 19 aprilie 2006 privind atribuirea contractelor de achiziție publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice și a contractelor de concesiune de servicii si LEGE nr. 98 din 19 mai 2016 privind achizițiile publice.
 • Jurisprudență CNSC +

  Modulul prezintă deciziile adoptate de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor – competent să soluționeze contestațiile formulate în cadrul procedurii de atribuire, înainte de încheierea contractului, prin complete specializate.
 • Clarificări achiziții +

  Conține întrebări și răspunsuri din practica actuală a organismelor specializate în materia achizițiilor publice lămurind aspecte des întalnite în procedurile de achiziții publice insuficient sau neclar reglementate legal.
 • Monitorizare reviste +

  Conține articole și analize din reviste, utile în procesul decizional.
 • Doctrine +

  Din toate ramurile de drept (Drept Administrativ, Drept Bancar, Drept Civil, Dreptul Comerțului Internațional, Drept Diplomatic și Consular, Dreptul Familiei, Dreptul Financiar, Dreptul Muncii, Drept Penal, Dreptul Transporturilor, Dreptul de Autor, ș.a.).
 • Sinteze economice +

  Modulul de Sinteze economice, grupat pe tematici de interes general – Codul fiscal, Codul de procedură fiscală, Managementul resurselor umane este o compilație reușită realizată de către specialiștii noștri prin culegerea materialelor din diverse tratate și manuale de fiscalitate ale unor autori celebri, venind cu o multitudine de exemple practice și jurisprudență specifică.
 • Modele tip +

  Modulul conține modele tip de contracte, acțiuni în justiție, contestații, plângeri, cereri, reclamații, procuri, etc.
 • Contracte colective +

  Modulul conține documente de tip: Acord, Act adițional, Contract, Contract muncă, Convenție, Rectificare, care au fost publicate în Monitorul Oficial (Partea a V-a).
 • Autorizații/proceduri +

  Modulul oferă modele de autorizații, licențe și alte documente pe diverse domenii de interes.
 • Dicționare +

  Dicționar român, latin, juridic, de drept civil, de drept al muncii, de drept internațional al afacerilor, bancar și de asigurări, etc.
 • Definiții și abrevieri – definiții și abrevieri de termeni. +

 • Coduri clasificări +

  Modulul conține Clasificarea Ocupațiilor din Romania (COR), Clasificarea Activităților din Economia Naționala (CAEN), Clasificarea Produselor și Serviciilor Asociate Activităților din Economia Naționala (CPSA).
 • Monitorizare firme +

  Modulul oferă posibilitatea monitorizării unei firme – atunci când apar informații în Buletinul Procedurilor de Insolvență despre firma pe care ați căutat-o.
 • Legea insolvenței +

  Modulul pune în paralel instituții vechi și noi din cele două reglementări în materia insolvenței, respectiv Legea 85/2006 care, la momentul actual deși abrogată de către Legea 85/2014, continuă să fie actul normativ în funcție de care se judecă în continuare majoritatea procedurilor de insolvență în dosare deschise pe rolul instanțelor anterior datei de 28 iunie 2014, data de intrare în vigoare a Legii 85/2014.
 • Dosare în instanță +

  Modulul permite căutarea și stocarea unei liste cu dosarele litigioase proprii ale unei instituții/autorități/persoane juridice/persoane fizice, evidențierea într-un Calendar- tip agendă, a termenelor de judecată din dosarele respective, precum și monitorizarea dosarelor.
 • 1

Atunci când folositi serviciile noastre, ne încredințați date cu caracter personal. Înțelegem că este o mare responsabilitate și ne străduim să respectăm drepturile de confidențialitate ale vizitatorilor on-line. Cunoaştem importanța furnizării unui mediu sigur pentru informațiile pe care le colectăm și vă oferim putere de decizie în privința acestora. Consultaţi politica noastră despre Prelucrarea datelor cu caracter personal. Apăsând butonul “Acceptare”, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor pe site-ul nostru.

iLegis oferă posibilitatea de a accesa ONLINE baza de date legislativă a programului LEGIS, direct de dispozitivul dumneavoastră.

Nevoia de validare din punct de vedere legislativ a pașilor pe care îi urmați în propria activitate este foarte importantă în orice domeniu. La distanță de câteva secunde, puteți consulta o suită de module interconectate, esențiale, care vă vor ajuta să vă eficientizați timpul. Consultarea documentelor legislative, permanent actualizate, într-o formă corectă și ușor de urmărit, a jurisprudenței atât de utile în studierea soluțiilor anterior pronunțate, corespondența între cele mai importante acte normative, cât și monitorizarea modificărilor apărute asupra actelor, dosarelor din justiție sau a firmelor pe care le urmăriți, garanția urmării unei proceduri de achiziție fără cusur, opțiunile de filtrare avansate, vă vor menține informat prin utilizarea unei interfețe intuitive și ușor de utilizat.

Vă putem ajuta să evoluați, iar dinamica realizării atribuțiilor zilnice să se imbunătățească exponențial!